Rosvik6Rosvikin leirikeskus

Seurakuntakeskuksen keittiö palvelee 20-50 asiakasta leirien, koulutustilaisuuksien ja juhlien yhteydessä. Edellisessä peruskorjauksessa keittiö oli varustettu lähinnä kotikeittiön tapaan. Nykyinen toiminta ja terveysmääräykset edellyttävät kuitenkin ammattikeittiötyyppisiä ratkaisuja.

Tilaratkaisu uusittiin, jolloin saatiin vaaditut sosiaali- ja siivoustilat samalla parantaen itse keittiön toimivuutta.  Kalusteet ja koneet uusittiin lähes kokonaan. Uusi tilaratkaisu, helposti huollettavat materiaalit sekä uudet LVIS-asennukset paransivat merkittävästi työn tehokkuutta, ergonomiaa ja hygieniaa.

Emännän toiveet otettiin huomioon suunnitteluprosessissa alusta alkaen. Lopputulos miellytti sekä käyttäjää, tilaajaa että suunnittelijoita.

Rosvik7.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosvik2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosvik16.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Rosvik21.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tapettitarjoiluhuone.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boordi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosvik34.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Rosvik35.jpg