Rosvikin leirikeskus
Seurakuntakeskuksen keittiö palvelee 20-50 asiakasta leirien, koulutustilaisuuksien ja juhlien yhteydessä. Edellisessä peruskorjauksessa keittiö oli varustettu lähinnä kotikeittiön tapaan. Nykyinen toiminta ja terveysmääräykset edellyttävät kuitenkin ammattikeittiötyyppisiä ratkaisuja.
Tilaratkaisu uusittiin, jolloin saatiin vaaditut sosiaali- ja siivoustilat samalla parantaen itse keittiön toimivuutta. Kalusteet ja koneet uusittiin lähes kokonaan. Uusi tilaratkaisu, helposti huollettavat materiaalit sekä uudet LVIS-asennukset paransivat merkittävästi työn tehokkuutta, ergonomiaa ja hygieniaa.
Emännän toiveet otettiin huomioon suunnitteluprosessissa alusta alkaen. Lopputulos miellytti sekä käyttäjää, tilaajaa että suunnittelijoita.